Ne ju ndihmojmë

MBROJTJA NGA DHUNA
Ju keni të drejtë të shkoni në një institucion mbrojtës me fëmijët tuaj nëse prekeni ose kërcënoheni nga dhuna. Kjo përfshin dhunën psikologjike, fizike, të seksualizuar, ekonomike, verbale, si dhe martesën e detyruar. Adresa e strehës së grave është sekrete për arsye sigurie.

KONTAKT
Mund të arrihemi ditë e natë në kete numër telefoni 061 681 66 33. Ne do të sqarojmë me ju, nëse hyrja në strehën e grave është e përshtatshme për ju. Nese ju na thërrisni ne, ju nuk detyroheni për asgjë. Bisedat trajtohen në mënyrë konfidenciale, ju gjithashtu mund të mbeteni anonim.

HYRJE
Nëse është e mundur, sillni rroba, letërnjoftime, dokumente të rëndësishme (karta sigurimi shëndetësor, kontrata, etj.), Ilaçe dhe një nga kafshët-loder e preferuar nga fëmijët tuaj. Nëse kjo nuk është e mundur, ne do t’ju japim atë që ju nevojitet dhe do t’ju mbështesim në kërkesën e dokumenteve të rëndësishme.

MBROJTJA, KESHILLA DHE AKOMODIMI NE SHTUSPIN E GRAVE
Një konsulent është aty për ju dhe ju mbështet në zhvillimin e perspektivave të reja. Ajo këshillon për çështje ligjore, administrative dhe organizative dhe ju lidh me specialistë. Ju gjithmonë vendosni vetë se cilën rrugë të zgjidhni dhe cilat hapa të planifikoni më tej.

Fëmijët janë të mirëseardhur. Ne ju mbështesim dhe ju këshillojmë si nënë ashtu edhe fëmijët tuaj. Ne do t’ju ndihmojmë me strukturën e ditës dhe aktivitetet e fëmijëve tuaj në kohën e lirë.

NUMRI I URGJENCES 061 681 66 33             24/7
SHTEPIA E GRAVE NE TE DY BAZELET